Gratis inspirerende online lunch  sessies

Meld je aan voor de sessie(s) van je keuze. Wij sturen de ZOOM invite.

Schrijf je direct in

Ons menu van de week

 • Maandag (11/09/2023)
  door Cindy Theunis - Boost jouw leiderschap impact – emotioneel intelligent omgaan met Leadership Derailers.

 • Dinsdag (12/09/2023)
  door Isabelle Patteeuw - Jij mag er zijn!

 • Woensdag (13/09/2023)
  door Evy Paenhuysen -Falen is geen optie, eerder een must! 

 • Vrijdag (15/09/2023)
  door Marleen Boen - Het aanboren van onze frustratietolerantie in coaching

Elke sessie drukt even op de pauzeknop in deze uitdagende tijden. De intentie is telkens weer om uit de waan van de dag en de doe-modus te stappen.

We nemen je mee in een motiverend thema dat je inspireert om met een nieuwe bril te kijken naar jezelf en je omgeving. Dit is onze manier om jou een steun in de rug te geven zodat jij als manager of als coach hoopvol en met frisse moed verder kan.

Interesse in dit unieke cadeau?

Elke sessie start om 12:30u en duurt 50 minuten. Natuurlijk is er tijd voor Q&A.

 

cindy

Boost jouw leiderschap impact – emotioneel intelligent omgaan met Leadership Derailers

Cindy Theunis
(11/09/2023 - 12:30 - 13:20)

Leiderschap … a walk in the park? Ja … Jurassic Park. De rol van leider komt met een stevige dosis uitdagingen. Dat die uitdagingen onze kleine kanten triggeren of ons in defence mode zetten, hoeft niemand te verbazen.

In dit webinar gaan we in op 4 aspecten van emotionele intelligentie die doorslaggevend zijn in je leiderschap. Ze hebben het potentieel om je leiderschap te ondermijnen als je er onbewust mee omspringt. Ze zijn evenzeer de sleutel tot impactvol leiderschap waarin zowel jij als je team voldoening ervaart.

Steven Stein, de grondlegger van de EQi 2.0 vragenlijst rond intelligentie, identificieert vier potentiële ‘Leadership Derailers’. Het gaat om onafhankelijkheid, impulscontrole, probleemoplossing en stresstolerantie.

Deze vier aspecten van emotionele intelligentie ontrafelen we samen en we ontdekken hoe ze een hefboom worden om weg naar empowerment, zowel voor jezelf als voor je team. 

Jij mag er zijn!

Isabelle Patteeuw
(12/09/2023 - 12:30 - 13:20)

 

Laat je veerkracht groeien!

Hoe zit het met jouw energie om om te gaan met de dagelijkse uitdagingen? Hoe mild ben je hierbij voor jezelf? En geef je je eigen grenzen en behoeften de nodige aandacht?

Me-time is goed en belangrijk. Dit zijn oplaadmomenten. Toch, als we het hebben over versterken van je veerkracht dan gaat dit dieper. Het gaat terug naar je echte zelf. In essentie gaat het erom of je jezelf kan geven wat je nodig hebt. Of ben je expert geworden in het negeren van je innerlijke signalen?

Deze inspiratiesessie gaat over zelfzorg. Wat is het? Welke gedachten en patronen herken je bij jezelf? En we kijken naar enkele methodes die je kunnen helpen om bewust stil te staan bij jezelf.

Ben jij klaar om echt voor jezelf te kiezen?
IMG_4931
Evy-Paenhuysen

Falen is geen optie, eerder een must!

Evy Paenhuysen
(13/09/2023 - 12:30 - 13:20)

We willen met z’n allen succesvol zijn, presteren, resultaten boeken en fouten maken en mislukken hoort daar niet bij.

We gaan niet graag op "onze bek”, dat is vervelend, we schamen ons, het doet pijn dus kost wat kost gaan we dit vermijden. 

Jammer genoeg doen we onszelf tekort, ‘leren van je fouten’ is geen cliché, het is eerder een vaardigheid.  Eentje die in de volatiele en complexe wereld van vandaag hoog nodig is.

Ontdek in deze sessie hoe je vrede kan vinden met falen en je persoonlijke ontwikkeling kan versnellen.

Het aanboren van onze frustratietolerantie in coaching

Marleen Boen
(15/09/2023 - 12:30 - 13:20)

 

uit de irritatie en boosheid, machteloosheid en moedeloosheid groeien.
 
In onzekere tijden met weinig ‘goed nieuws’ vooruitzichten, vergroot onze irritatie en angst alleen maar.  Heel wat verdedingsmechanismes worden dan opgestart. We vervallen in een verhoogde prestatiezucht of een futloosheid, we gaan nog meer in de ratrace of we verlammen.  De overdruk wordt zo groot dat we elke vorm van relativering verliezen.
Hoe die frustraties de overdruk reguleren?
Het wat, hoe en waarom komen aan bod in deze inspiratiesessie.
Screenshot_69